Újfajta megoldás a munkaerő-toborzásra

fejvadász cégek

A munkaerőpiac folyamatosan változik, és a cégeknek is alkalmazkodniuk kell a megváltozott körülményekhez, az újonnan megjelenő kihívásokhoz. Egyre égetőbb probléma, hogy a toborzás tekintetében a hagyományos megoldások nem hozzák a várt eredményeket, emiatt pedig az ország minden részén szakemberhiánnyal küzdenek a vállalatok. Az állásközvetítő portálokon, Facebook csoportokban megosztott hirdetések már nem annyira hatékonyak, a fejvadász […]

A munkaerőpiac folyamatosan változik, és a cégeknek is alkalmazkodniuk kell a megváltozott körülményekhez, az újonnan megjelenő kihívásokhoz. Egyre égetőbb probléma, hogy a toborzás tekintetében a hagyományos megoldások nem hozzák a várt eredményeket, emiatt pedig az ország minden részén szakemberhiánnyal küzdenek a vállalatok.

Az állásközvetítő portálokon, Facebook csoportokban megosztott hirdetések már nem annyira hatékonyak, a fejvadász cégek pedig olyan magas jutalékokat kérnek, hogy azok már szinte megfizethetetlenek, és a velük való együttműködés sem biztos, hogy sikerrel zárul. Mi akkor a megoldás?

Egy újfajta toborzási technika, ami garantált sikert hoz

 

A fejvadász cégek úgy működnek, hogy felmérik a cég igényeit az alkalmazni kívánt munkaerővel kapcsolatban, majd pedig megkeresik azokat az álláskeresőket, akik alkalmasak lehetnek az adott pozíció betöltésére.

A fejvadász cégek között létezik azonban egy olyan vállalat is, ami kitűnik a többi közül. Az online-fejvadasz.hu-nál egy saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló szisztémát alkalmaznak a potenciális munkavállalók sikeres felkutatására.

A munkájuk eredményességét többek között az is bizonyítja, hogy havonta több, mint ezer jelentkezőt tudnak toborozni a megrendelőiknek, akik ebből a mennyiségből könnyen ki tudják választani a tökéletes jelöltet.

Hogyan működik ez a megoldás?

 

A hagyományos fejvadász cégek általában hirdetéseket adnak fel a különböző állásközvetítő portálokon vagy szakmai Facebook csoportokban, esetleg a belső kapcsolati hálójukat használják fel a jelöltek felkutatására.

Az újfajta toborzási szolgáltatást nyújtó cég azonban egy teljesen más megoldást kínál erre a feladatra, ők ugyanis a saját, korábban már letesztelt online marketing eszközeikkel szállítják le az alkalmas jelölteket. Az ő csapatuk olyan jelentkezési oldalt készít a cég weboldalán – vagy ha ez nem lehetséges, akkor egy másik online platformon -, amivel képesek maximalizálni a jelentkezők számát.

Az adott pozíció betöltésére alkalmas munkavállalók felkutatására a fejvadász cégek közül őket érdemes megbízni a munkával, ha biztos eredményre vágyunk.