Minőségi választékot nyújt a Stavmat

Stavmat - stshop.hu

Építkezés és felújítás alkalmával gyakran merülnek fel különféle nehézségek, amiket ugyanakkor prémium termékekkel és kellő szaktudással egyszerűen meg lehet oldani. A Stavmat építőanyag kereskedelem minden téren kimagasló minőséget képvisel. Mivel könnyen el lehet tévedni a bőséges kínálatban, ezért nem érdemes elkapkodni a választást. A legjobb, ha alapos szemrevételezést követően, vagy szakmai segítség bevonásával történik a rendelés. […]

Építkezés és felújítás alkalmával gyakran merülnek fel különféle nehézségek, amiket ugyanakkor prémium termékekkel és kellő szaktudással egyszerűen meg lehet oldani. A Stavmat építőanyag kereskedelem minden téren kimagasló minőséget képvisel. Mivel könnyen el lehet tévedni a bőséges kínálatban, ezért nem érdemes elkapkodni a választást. A legjobb, ha alapos szemrevételezést követően, vagy szakmai segítség bevonásával történik a rendelés.

A részletes tervezés révén esély van előre kiszámolni a pontos anyagszükségletet és költségszámításokat végezni, hiszen előfordulhat, hogy menet közben merülnek fel olyan újabb, nem várt munkálatok, amik plusz kiadásokat jelentenek. A hagyományos falazóelemek helyett például az üvegtégla típusok szolgálhatnak kiváló alternatívaként, amikkel teljesen egyedi felületek hozhatók létre. Tehát, csak körültekintően a tervezés során!

Egyre népszerűbb az üvegtégla alkalmazása

 

Már megszokott, hogy a régi trendek időközönként visszatérnek és újra hódítanak. A modern technikai megoldások ezt nemcsak lehetővé teszik, hanem nagyban segítik is, ugyanis egyedi technológiával készülnek el a klasszikus építőelemek. Az üvegtégla egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami kicsit sem meglepő. Amikor valaki megismeri ennek a falazóelemnek a sajátos képességeit, legszívesebben mindenhol beépítené az otthonába. Természetesen fontos érteni az üvegtégla lerakásához, ezért csak képzett szakemberrel végeztesse el ezt a feladatot! A hagyományos fehér típusokon túl, a színes társaikkal van lehetőség intim hangulatot teremteni bármilyen környezetben. Nappaliban, konyhában, bárpultok körül, de fürdőben ugyanúgy sajátos élményt nyújtanak és olykor még nyílászárók helyett is használhatók.

Az üvegtégla egyedi jellemzői

A Stavmat webáruházban a klasszikus 19×19×8 cm átmérőjű forma található meg letisztult és mintás változatokban. Amit fontos tudni ezen építőelemekkel kapcsolatban, hogy a fényáteresztő képességük eléri a 80 %-ot. Az üvegtégla nehezen viseli a közvetlen terhelést, ezért áthidalást kell minden esetben beépíteni, amikor teherhordó falba történik a beillesztése. Válaszfalaknál acélrudas megerősítést vagy speciális ragasztót érdemes használni a stabilitás megőrzéséhez.

A szigetelés területén nem okoz az üvegtégla csalódást. A zajokat remekül tompítja, de ahol közvetlenül érintkezik szabad levegővel, csak a feljavított hőszigeteléssel ellátott változatát érdemes választani. Viszont a lakásfelújítás nemcsak a falazásból áll.

Saját termékeket kínál a Stavmat

A Stavmat építőanyag kereskedelem saját brandje, az ST line, több mint 40 féle terméktípust ölel fel. A professzionális gyártechnológia alkalmazása mellett, a vásárlók személyes visszajelzéseire is komoly hangsúlyt fektettek, aminek köszönhetően sikerült növelni a minőséget. A Stavmat kínálatában elérhetők víz- és hőszigeteléshez szükséges, bel-, valamint kültéri burkoló anyagok. A kínálat kiegészül továbbá alapozókkal, festékekkel és különféle mérőeszközökkel (mérőszalag, vízmérték), valamint munkavédelmi felszereléssel polipropilénből előállított, UV-álló ipari védősisak formájában.

Bármilyen munkát végez is, mindig fektessen a minőségbe!