TrackMania Nations

Autós játék
TrackMania Nations játék ingyenes letöltése

A TrackMania Nations egy teljesen ingyenes, teljes autós játék - elsősorban online versenyekre lett kieszelve.

TrackMania Nations adatlap

💼 Fejlesztő:Nadeo
💿 Kategória:Játék, Autós játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-10
Játék letöltés

A legelső TrackMania élményem bő tíz évvel ezelőtti, amikor az iskolapadot koptatva odafigyelés helyett inkább TrackMania ment az órákon. Persze ez senkit se zavart, hisz meglehetős hulladék szakképzés volt amin részt vettem. De ez csak mérsékelten tartozik ide.

Szóval már a régi szép időkben is gyorsan megharaptam a TrackManiát, nagyon bejött a félig-meddig realista hozzáállás amivel felépítették a játékot. A szívemnek különösen kedves volt a Stunts-ot idéző szerű pályafelépítés.

A TrackMania Nations az elődjeihez és a későbbi részekhez hasonlóan számtalan pályát kínál a megmérettetéshez. Maguk a pályák viszonylag egyszerűek, elég könnyű teljesíteni őket; de nem is ez benne a kihívás, hanem hogy mennyi idő alatt megyünk rajta végig. A játék igazi sava-borsát az online, többjátékos versenyek adják, amikor a többi játékossal szimultán haladunk a pályán. Mivel a játékosok semmi módon nem hatnak egymásra (a többi játékos autóját szellemként látjuk), mindenki zavartalanul küzdhet a pályán. Aki nem élte át, annak egész biztosan furán hangzik a koncepció, de nagyon hamar meg lehet szeretni és kő keményen rá lehet szakadni.

TrackMania Nations letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok