Need for Speed Most Wanted

Autós játék
Need for Speed Most Wanted játék ingyenes letöltése

Need for Speed: Most Wanted letöltésével átélheted a városi versenyzés és autós üldözések legjobb pillanatait. Legyél Te a legjobb versenyző!

Játék letöltés

Egy hatalmas város, ahol a legnagyobb sugárutaktól kezdve a tág sztrádákon át, a szűkös sikátorokon keresztül szinte mindent bejárhatsz az autóddal, miközben majd’ minden utcasarkon versenyekbe botlasz. Korlátlan szabadságodat és eszetlen száguldási vágyadat talán csak a rivális versenyzők, vagy a téged gőzerővel megfékezni próbáló rendőrök határolhatják be.

Rendkívül kellemesre sikerült árkád autós játék, a menük és egyéb töltelékek hiánya és a folyamatos verseny, megszakítás nélküli autózás számomra nagyon jó pont volt. Ami viszont nekem annyira nem jött be, hogy a játék nehézsége ugrásszerűen emelkedett: azon kaptam magam, hogy néhány pálya után már nem bírom teljesíteni a következőket (vagy csak kínnal-keservvel). Pedig nem ma kezdtem az autózást.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a stílust.

Need for Speed Most Wanted letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra Letöltés Android telefonra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379