Grand Prix Racing Online

Autós játék
Grand Prix Racing Online játék ingyenes letöltése

Grand Prix Online egy ingyenes F1 versenyautós menedzserjáték, ahol más játékosok ellen mérheted össze a tudásod. Forma 1 játékok közt a legjobb!

Játék letöltés

Hogy teljesen világos legyen: ez a játék egy bonyolult menedzser játék. Elsőre nekem kicsit ijesztőnek tűnt a gondolat, hogy nem személyesen én irányítom a frankó F1 versenyautómat, hanem csak különféle tulajdonságait tuningolhatom. De könnyen rá lehet érezni az ízére – és igen jó íze van ennek a játéknak, ígérem!

A játék a teljes Forma 1 világ menedzsmenti részét lefedi – vagyis autókat kell vásárolni és fejleszteni, meg kell szerezni a legjobb pilótákat (és képezni őket), segédcsapatot verbuválni, szponzorokkal tárgyalni, épületet bérelni… szinte végtelen a sor, hogy mi mindenre kell figyelni.

A játék időigényes – ahhoz, hogy komoly sikereket érjünk el, rá kell szánni órákat, napokat. Szerencsére nem egyszerre, hosszú, hetek, hónapok alatt gyűlik össze ez a játékmennyiség. Napi akár pár perc rászánásával is nyeregben maradhatunk.

Én szeretem az ilyen játékokat. Szerintem neked is tetszeni fog 😉

Grand Prix Racing Online letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379