Driver játék ingyenes letöltése

Eszetlen száguldozás 1970-es évek amerikai nagyvárosaiban. Fékevesztett autós üldözések pazar látvány és élmény. Ez a Driver játék. Töltsd le most.

Driver adatlap

💼 Fejlesztő:Ubisoft
💿 Kategória:Játék, Autós játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-04-04
Játék letöltés

Bármennyire is hihetetlen, ennek az autós akció játéknak bizony van története is. Persze sose értettem, minek az ilyen típusú játékoknak sztori – de legyen. Szóval egy John Tanner nevű beépített ügynököt alakítasz, aki megpróbálja lerántani a leplet a maffiáról. Beépített ügynökként kispályás bűnözőként kezded, s a főnökök figyelmét azzal hívod fel magadra, hogy mennyire profin vezetsz. Ezért aztán minden melót rád bíznak, ahol autós üldözés várható. Szerencsére bőséggel akad ilyen, szóval nem kell unatkozni.

Négy egész élethűen lemodellezett amerikai nagyvárosban (San Francisco, Miami, New York, Los Angeles) kell egyre nehezebb feladatokat teljesítened. Az egész környezet nagyszerűen visszaadja az 1970-es évek gengszterfilmjeinek a hangulatát.

Ha teljesíted az összes missziót és rács mögé juttatod a gonoszokat, akkor szabadon száguldozhatsz a városban vagy valamilyen versenyben is részt vehetsz. Autós játékok rajongóinak kihagyhatatlan.

Driver letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok