Crossout játék ingyenes letöltése

Vagány autós játék vagy inkább egy kis poszt apokaliptikus hentelés? Mi lenne, ha mindkettőt játszhatnád egyszerre? Ez bizony pontosan a Crossout, ahol őrült fegyverekkel szerelheted fel a kocsidat, hogy legyakhasd az ellenfél járgányait. Mielőtt belevetnéd magad az ádáz csatákba, szükséged lesz egy kőkemény verdára. A Crossout-ban számtalan különböző alkatrészből állíthatod össze az igazi harci masinádat. […]

Crossout adatlap

💼 Fejlesztő:Targem Games
💿 Kategória:Játék, Motoros játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2021-07-16
Játék letöltés

Vagány autós játék vagy inkább egy kis poszt apokaliptikus hentelés? Mi lenne, ha mindkettőt játszhatnád egyszerre? Ez bizony pontosan a Crossout, ahol őrült fegyverekkel szerelheted fel a kocsidat, hogy legyakhasd az ellenfél járgányait.

Mielőtt belevetnéd magad az ádáz csatákba, szükséged lesz egy kőkemény verdára. A Crossout-ban számtalan különböző alkatrészből állíthatod össze az igazi harci masinádat. Választhatsz mindenféle kerekek, páncélok, fegyverek, buzogányok, kések, tüskék és egyéb őrült cuccok közül. Ezek mindegyike más és más értékeket és képességeket ad majd az elkészült autónak.

Miután elkészültél a teljesen egyedi brutális gyilkológépeddel, már indulhat is a kőkemény móka! Különböző játékmódok közül választhatsz, ahol más játékosokkal küzdhetsz meg vagy éppen szövetkezhetsz. Akad itt komoly taktikázástól kezdve, eszeveszett hentelésig minden. Hogy neked melyik nyeri majd el a tetszésedet, csak rajtad múlik.

Játék közben újabb és újabb fegyvereket, alkatrészeket és nyersanyagokat szerezhetsz meg, amikkel tovább fejlesztheted a járgányaidat. Emellett a különböző szövetségekkel is jobb viszonyba kerülhetsz, ami megint csak további jutalmakhoz vezet majd.

A Crossout egy igazi ádáz poszt-apokaliptikus világba kalauzol el, ahol egyszerre lehetsz járgányokat bütykölő szerelő, és kegyetlen harcos. Ráadásul a játék természetesen teljesen ingyenes. Szóval töltsd le még ma, és vesd magad a harc kellős közepébe!

Crossout letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok