Warframe játék ingyenes letöltése

Mi az, ami még a nindzsáknál is vagányabb? Nindzsák az űrben! A Warframe kétségkívül az egyik legmenőbb akciójáték, ami sokkal többet tartogat az egyszerű hentelésnél. Ráadásul teljesen ingyenes. Ez az elképesztően gyönyörű és izgalmas játék egy egyedi univerzumba kalauzol el bennünket, ami tömve van izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal, meglepő történetekkel, és természetesen pörgős csatákkal. A Warframe […]

Warframe adatlap

💼 Fejlesztő:Digital Extremes
💿 Kategória:Játék, Lövöldözős játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2021-07-16
Játék letöltés

Mi az, ami még a nindzsáknál is vagányabb? Nindzsák az űrben! A Warframe kétségkívül az egyik legmenőbb akciójáték, ami sokkal többet tartogat az egyszerű hentelésnél. Ráadásul teljesen ingyenes.

Ez az elképesztően gyönyörű és izgalmas játék egy egyedi univerzumba kalauzol el bennünket, ami tömve van izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal, meglepő történetekkel, és természetesen pörgős csatákkal. A Warframe az egyik legjobb harcrendszerrel rendelkezik, amit valaha láttam. Minden egyes harc tele van akcióval és minden pillanatban egy igazi vagány űrnindzsa bőrében érezheted magad.

Tartalomban sincs hiány. Számos különböző ellenséget ismerhetsz meg és győzhetsz le. Különböző küldetéseken vehetsz részt. És természetesen a gyűjteményedet is bővítheted űrállatkákkal, új páncélokkal, fegyverekkel és egyéb jóságokkal.

A legjobb az egészben, hogy itt nincs PayToWin. Az egész játék és minden content teljesen ingyenes, ráadásul a különböző játékbeli dolgok is ingyenesen megszerezhetőek.

Szóval ha szeretnéd belevetni magad egy pörgős és izgalmas kalandba, akkor azonnal töltsd le a Warframe-t. Sok órányi stílusos hentelés, eredeti történetek, megbízható csapattársak és valódi izgalom vár rád!

Warframe letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok