Warface játék ingyenes letöltése

Hamisítatlan akcióra vágysz? Egy izgalmas deathmatch keretében lőnéd hátba a többi játékost vagy inkább a csapattársaiddal együttműködve szeretsz játszani? A Warface mindkét stílus szerelmeseinek tartogat pár óra önfeledt játékot.

Játék letöltés

A játék történet szempontjából nem ad túl sok támpontot. Speciális erők tagjaként kell harcolnod sivatagi városok utcáin, jeges tájakon vagy a trópusokon. És ennél többet nem is kell tudnod.

Több különböző játékmód közül választhatsz, amik mind egyedi élményt nyújtanak. Hatástalaníthatsz vagy elrejthetsz bombákat, deathmatch-ben mérheted össze tudásodat másokkal vagy játszhatsz co-op küldetéseket a barátaiddal. Ezeken a missziókon különböző akadályokat és ellenfeleket kell majd leküzdenetek és a csapatmunka nagyon fontos szerepet kap.

Négy jól kidolgozott és átgondolt kaszt közül választhatsz: rohamosztagos, felcser, mérnők és mesterlövész. Mindegyik saját specialitásokkal és mindegyikük elengedhetetlen a csapat győzelméhez.

A játék ingyenesen játszható, azonban a jobb fegyvereket vagy ruhákat ki kell bérelned játékbeli vagy valós pénzzel.

Warface letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 379