War Thunder

Akció játék
War Thunder játék ingyenes letöltése

A War Thunder egy népszerű, háborús MMO játék, amiben tankokkal, repülőkkel lőhetik szét egymást a játékosok. Pazar szórakozás a harci játékok kedvelőinek.

War Thunder adatlap

💼 Fejlesztő:Gaijin Entertainment
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2022-04-04
Játék letöltés

War Thunder egy nagyszabású online harc szimulátor / akció játék, ahol csapatokba verbuválódva gyilkolhatod az ellenséges csapatot. Közel 450 féle II. Világháborús harci eszközt felvonultató repertoárból választhatsz magadnak tankot / repülőt, amivel harcba indulsz. (Egyébként meglehetősen hasonlít a World of Tanks tankos játékhoz)

Ami kissé rossz hír, hogy a játék is a “free to play” mikrotranzakciós megoldást használ – vagyis teljesen ingyenesen elérhető a játék összes funkciója, viszont a tartalom egy része csak nagyon lassan / nehezen szedhető össze. Persze a fejlődés megolajozható egy kis készpénzzel, így hamarabb jutsz hozzá az áhított tankokhoz. Szerencsére ezt a részt sikerült elég balanszosra megoldani, így nem lesz zavaró, hogy a sok Dagobert bácsi szupertankokkal nyomul.

A játékban 3 féle játékmód elérhető:

  • Arcade battle: kevés megkötéssel, nem túl realisztikus megközelítéssel kezeli a járműveket – ha könnyed szórakozásra vágysz, talán ez a legjobb megoldás
  • Simulator battle: a járművek sokkal valósághűbben viselkednek, töltényekért, javításért vissza kell térned a bázisra
  • Realistic battle: a lehetőség szerinti leginkább realisztikus játékmód – csak a kemény magnak

Összességében egy szuper MMO játék, szerintem mindenképpen megéri rászánni némi időt!

 

War Thunder letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok