Spore játék ingyenes letöltése

Spore lénylabor letöltése ingyen, magyarul - igen ez lehetséges a Kombo-n. Cuki és nem annyira cuki lényeket tudsz nevelni, növeszteni és domináns fajjá nevelni. Állat.

Spore adatlap

💼 Fejlesztő:Maxis
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-01
Játék letöltés

Annak idején izgatottan vártam a Spore megjelenését. Halálosan izgalmasnak hangzott, hogy a világ kezdetekor fortyogó őslevesben kialakuló élet folyamát én határozhatom meg. Spore játék indításakor egy aprócska sejttel kell mozgolódnunk, akivel más sejtecskék felfalása a feladatunk. A bezabált kreatúrákból fejleszthetjük kicsiny lényünket. Tüskék, karmok, gyorsaság, méret, kinézet módosítgatásával végül diadalmaskodhatunk és kiléphetünk a szárazra.

A Spore második fázisában a szárazföldi lényt irányítva folytathatjuk a faj fejlesztését. Leöljük a többi népet, vagy haverkodunk velük – csak rajtunk áll. Ha ennek a fázisnak is eljutunk a végéig, akkor dögunalomba fullad a játék. Az izgalom oda: már nem a lényt fejleszthetjük, hanem hipergyenge stratégiai játék során más civilizációkat ölhetünk és végül kijuthatunk az űrbe. Ez sajna már nem túl jó. De az első feléért mindenképpen érdekes lehet a Spore letöltése – főleg mert most már magyar verzió is elérhető.

Spore letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok