RAID: Shadow Legends

Verekedős játék
RAID: Shadow Legends játék ingyenes letöltése

Állítsd össze a saját csapatodat bátor harcosokból, vérszomjas barbárokból, nagy hatalmú varázslókból és a sötétben osonó orvgyilkosokból. A RAID: Shadow Legends világában a legkeményebb hősöket állíthatod csatába, hogy legyőzd a gonosz erőit, kipucold a kincseskamrákat és egyre hatalmasabb ellenfelekkel küzdhess meg. Ez a mobilos játék elsősorban a csapatod erejének növeléséről szól. Új hősöket gyűjthetsz, fejlesztheted […]

RAID: Shadow Legends adatlap

💼 Fejlesztő:Plarium
💿 Kategória:Játék, Verekedős játék
🕹️ Platform:Android
🕑 Feltöltve:2021-07-16
Játék letöltés

Állítsd össze a saját csapatodat bátor harcosokból, vérszomjas barbárokból, nagy hatalmú varázslókból és a sötétben osonó orvgyilkosokból. A RAID: Shadow Legends világában a legkeményebb hősöket állíthatod csatába, hogy legyőzd a gonosz erőit, kipucold a kincseskamrákat és egyre hatalmasabb ellenfelekkel küzdhess meg.

Ez a mobilos játék elsősorban a csapatod erejének növeléséről szól. Új hősöket gyűjthetsz, fejlesztheted a már meglévőket, és nagy hatalommal bíró tárgyakkal szerelheted fel őket. Így egyre erősebb szörnyeket és ellenfeleket győzhetsz majd le, ami pedig nagyobb értékű kincseket is jelent majd.

A játék egyik legnagyobb pozitívuma a magával ragadó grafika, és a vagányul kidolgozott karakterekkel tarkított világ. Rengetegféle különböző hőssel találkozhatsz majd, akik egytől-egyig epikus kinézettel és képességekkel bírnak.

A másik dolog, ami a RAID: Shadow Legends mellett szól, az az egyszerű és stresszmentes játékmenet. Ebbe a játékba nagyon könnyű beletanulni, ráadásul az AFK harcnak köszönhetően különösebb taktikai érzékre sem lesz szükséged. Akár házi feladat írás közben is elküldheted a csapataidat, hogy legyakják az ellent, és hazahozzák a kincsesládákat.

Ha szeretnéd egy nyugis, de mégis izgalmas játékkal elütni az időt, akkor a RAID: Shadow Legends jó választás lesz számodra!

RAID: Shadow Legends letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok