Pocket Starships

Akció játék
Pocket Starships játék ingyenes letöltése

A Pocket Starships egy 2.5D-s játék, ahol saját űrhajódat irányítva kell megküzdened a világűr egy-egy apró szegletéért és az ott található drága nyersanyagokért. Fejleszd a hajódat, vegyél új fegyvereket és győzd le a többieket!

Pocket Starships adatlap

💼 Fejlesztő:SPYR games
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:
🕑 Feltöltve:2017-11-06
Játék letöltés

A játékot egyszerű irányítás jellemzi. A hajóddal keresztülszelheted az űrt, miközben szitává lőheted ellenfeleidet. Minden játékos valamelyik szövetségbe kerül, amik az űr különböző területeinek birtoklásáért háborúznak. A küldetések és csaták során a kompjúterrel vagy más szövetségek játékosaival szemben kell megvédened a saját területeidet, vagy éppen elfoglalni az ellenséges aszteroidákat és bolygókat.

Az elfoglalt területek különböző bányászlehetőségeket biztosítanak. A megszerzett ércekért cserébe erősebb fegyvereket vehetsz vagy az összetett barkácsoló rendszerben fejlesztheted tovább felszereléseidet és hajódat.

Játszhatsz akár böngészőből vagy mobiltelefonról is, így utazás közben is remek elfoglaltság lehet. Inkább rövidebb játékalkalmakkal lehet izgalmas kikapcsolódás. Hosszú órákon keresztül könnyen monotonná válik a játék.

Pocket Starships letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok