Overwatch

Akció játék
Overwatch játék ingyenes letöltése

A Blizzard első FPS akciójátéka, ahol két csapat küzd egymással különböző pályákon egy kellemes grafikájú egyedi karakterekben bővelkedő játékban.

Játék letöltés

A játék egy jövőbeli fiktív földön játszódik, ahol az Overwatch nevű szervezet megmentette a világot egy robot apokalipszistől. A szervezetnek belső harcok vetettek véget ezzel háborúba taszítva a földet és egy újabb robot támadás veszélyével fenyegetve a világot. Néhány volt tag azonban úgy döntött, hogy újraalapítják a szervezetet. Lépj te is a világot védelmező hősök közé!

Az Overwatch egy belső nézetes lövöldözős játék, ahol a játékosok hat fős csapatokban harcolnak egymás ellen. Különböző játékmódok és pályák állnak rendelkezésedre, mindegyik egyedi kihívások elé állítva téged és a csapatodat. Legyen szó akár egy robbanótöltet célba juttatásáról vagy egy fontos állás elfoglalásáról.

A játékban többféle szerepet tölthetsz be, játékstílusodtól függően. Legyél akár tank, támogató, támadó vagy védő játékos, számos hős közül választhatsz. Mindegyikük különböző képességekkel és erősségekkel rendelkezik és egyedi játékélményt nyújt.

Remek kikapcsolódás lehet akár egyedül akár barátokkal, de ha igazán komolyan veszed a játékot, akkor a kompetitív módban elkezdheted megmászni a ranglétrát is.

Overwatch letöltése ingyen - elérhető változatok


Notice: Undefined variable: aff in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 255

Notice: Undefined variable: download_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 259

Notice: Undefined variable: aff in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 261

Notice: Undefined variable: aff in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 269

Notice: Undefined variable: download_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 269
Letöltés Windows-ra
Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 378