League of Legends

Akció játék
League of Legends játék ingyenes letöltése

Jelenleg a League of Legends a világ legnépszerűbb eSport játéka. Ha nem ismered még, akkor viharsebesen nézd meg az alábbi videót.

League of Legends adatlap

💼 Fejlesztő:Riot Games
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-29
Játék letöltés

MOBA műfaj koronázatlan királya és egyben megalapozója – lényegében a Warcraft 3 DOTA című kiegészítőjének továbbfejlesztése. A DOTA is hamar kilépett a Warcraft szárnyai alól és önálló játékká fejlődött. Akárhogy is, megalapított egy fantasztikus műfajt, aminek világszerte több tízmilliós rajongótábora van.

Ennek a játékstílusnak a legnépszerűbb darabja a LoL.

A játékban Idézőnek nevezett figurák (pl. Te) küzdenek egymással háromtól öt fős csapatokba verődve. Minden meccsben más és más hőst irányítva igyekezhetsz a győzelem megszerzésében. Jelenleg 156 hős elérhető. A játék célja az ellenfél Nexusának (központjának) lerombolása.

A játék közben a hősök folyamatosan fejlődnek, szintet lépnek és aranyat gyűjtenek. A szintlépések egyre erősebbé teszik a kalandozókat, az aranyat pedig felszerelésre lehet költeni. A hősök mellett minion-ok (szörnyek) segítik a csapatokat. Őket nem lehet irányítani, öntörvényű kis gonosztevők.

League of Legends letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok