Kao the Kangaroo 2

Akció játék
Kao the Kangaroo 2 játék ingyenes letöltése

Kaonak a kengurunak ismét meggyűlik a baja az első részből ismert vadásszal. Segíts neki átjutni az akadályokon, szétbokszolni az ellenségeit és kiszabadítani a barátait.

Kao the Kangaroo 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Tate Interactive Sp z.o.o
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-13
Játék letöltés

A játék során számos különböző világon kell átutaznod, ahol kristályokat és aranyat kell gyűjtened, hogy egyre tovább juthass és újabb képességeket kapj. A játékmenet sokat merít régi klasszikusokból és rengeteg különböző minijátékot kell megoldanod a pályák során. Minden világban három-négy pályán kell átjutnod, hogy aztán legyőzhesd a világ főellenségét. Ahogy egyre előrébb haladsz és egyre több csillagot gyűjtesz be, úgy fejlődnek majd Kao képességei is. Dobálhatsz bumerángot, bokszolhatsz vagy akár a farkaddal ütheted agyon ellenfeleidet.

A játék irányítása néha kicsit kellemetlen lehet a kameramozgás miatt, ám maguk a pályák sosem túl nehezek. Legrosszabb esetben is csak az utolsó checkpointhoz kerülsz vissza, ha leesel valahol.

A mókás grafika, a vicces hangeffektek és a történet különösen a fiatalabbakat fogja majd meg, ám a különböző feladatok kellemes kihívást jelenthetnek az idősebb generációnak is.

Ha még nem játszottál Kao első kalandjával, akkor érdemes lehet azt is letöltened.

Kao the Kangaroo 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok