Grand Theft Auto V

Akció játék
Grand Theft Auto V játék ingyenes letöltése

Egy akciódús játék, ahol egy amerikai város bűnözőinek bőrébe bújva forgathatod fel a rendet. Gyors verdák, gyanús drog ügyletek, csempészett fegyverek és nagy mellű prostik várnak rád.

Grand Theft Auto V adatlap

💼 Fejlesztő:Rockstar Games
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-01-10
Játék letöltés

A GTA sorozat ötödik része a már jól ismert nyílt világú akciójáték vonalat követi. A fiktív amerikai városok bűnös utcáit járhatod be, miközben kisstílű gengszterekből hírhedt bűnözővé válsz. Ezúttal a már ismerős San Andreas városába csöppensz, ami kiegészül a Los Angelesről mintázott Los Santos-szal.

A sorozat folyamán egyedülálló módon ezúttal egyszerre három karakter bőrébe bújhatsz, akik mind különböző játékélményt biztosítanak. Michael De Santa egy visszavonult bankrabló, aki az FBI tanúvédelmi programjának tagja és két gyermek apja. Trevor Philips egy agresszív drog dealer, aki katonai pilótának készült, ám veszélyes természete miatt eltanácsolták. Franklin Clinton pedig egy utcai behajtó, aki szeretne kilépni a gettó életből.

A három karakter történetei keresztezik egymást, egy nagy történetszállá állva össze. Némelyik küldetésben csak az egyik karakter vesz részt, ám később ketten hárman is összeállnak, hogy elérjék céljaikat.

A GTA IV-ből ismert többjátékos mód is megmaradt így akár egyedül, akár a barátainkkal is élvezhetjük a sok órányi szórakozást, amit ez a játék nyújthat.

Grand Theft Auto V letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok