Grand Theft Auto: San Andreas

Akció játék
Grand Theft Auto: San Andreas játék ingyenes letöltése

GTA: San Andreas letöltés. Most hozzájuthatsz a Grand Theft Auto: San Andreas ingyenes verziójához. Nem csalás, nem ámítás; a népszerű gengszterszimulátor most a Tiéd lehet.

Grand Theft Auto: San Andreas adatlap

💼 Fejlesztő:Rockstar Games
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-10-04
Játék letöltés

Ha nem ismernéd pontosan miről van szó: a GTA: San Andreas (a többi GTA játékhoz hasonlóan) egy nyílt világban játszódó akció-kalandjáték, RPG elemekkel tarkítva. Egy részletesen kidolgozott, fiktív amerikai államban, San Andreasban kell barangolnod és különféle küldetéseket végrehajtanod. Ezek a küldetések jellemzően különféle bűntények lesznek – ezt valamennyire a játék címe is sugallja.

A főszereplő, CJ (vagyis Te) most ér haza Liberty Cityből, mert az anyja gyanús körülmények közt elhunyt. Amióta nem jártál a környéken, sok minden megváltozott, mások a bandák közti erőviszonyok és a régi pajtások sem mindig olyan jó fejek veled. Akárhogy is: ha fel akarod venni a tempót, s meg akarod mutatni, hogy a családoddal senki sem kukoricázik, akkor bizony teljesítened kell. Hogy felgöngyölíthesd a halál okát, össze kell rakni a részleteket. És ahogy az alvilágban lenni szokott: ahhoz, hogy információhoz jussál, bizony tenni kell valamit. Mivel leégett csóró előgengszter vagy, fel kell dolgoznod magad a bandák ranglétráján és ki kell könyökölni a téged megillető helyet.

Ha unnád a küldetések sorozatát, szabad rablást tarthatsz, kedvedre terrorizálhatod a városok népét és a rendőrökkel is összecsaphatsz. Pazar mulatság, annyi szent.

Grand Theft Auto: San Andreas letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok