Grand Theft Auto IV

Akció játék
Grand Theft Auto IV játék ingyenes letöltése

Térj vissza a GTA sorozatból már ismerős Liberty City utcáira és lépj a bűn útjára! A nyílt világú bűn-szimulátor sok órányi szórakozást tartogat számodra.

Grand Theft Auto IV adatlap

💼 Fejlesztő:Rockstar Games
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-01-13
Játék letöltés

A Grand Theft Auto franchisetól megszokott játékélmény és szabadon bejárható világ vár rád a sorozat negyedik részében. Ezúttal egy háborús veterán Niko Bellic bőrébe bújva érkezel a harmadik részből már ismerős Liberty Citybe. Az amerikai álom reményében teszed a lábad a város utcáira, de hamar rájössz, hogy mindez hazugság volt és vagy a bűn vagy a szegénység vár rád. GTA játékról beszélünk, így a választás nem is kérdéses.

A játék hozza a jól ismert nyílt világot, ahol a küldetések között szabadon garázdálkodhatunk. A három szigetből álló város a központi történetszál folyamán nyílik meg egyre jobban, hozzáférést biztosítva egyre jobb verdákhoz, új területekhez és halálosabb fegyverekhez.

A GTA IV nagy újítása az online többjátékos mód, ahol akár 32-en is játszhattok egyszerre. Egymással együttműködve követhettek el különböző bűntetteket vagy egymás ellen is játszhattok. Akár egyedül akár a többjátékos módban teszed a lábad a város utcáira, Liberty City sok órányi önfeledt szórakozást biztosít számodra.

Grand Theft Auto IV letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok