Grand Theft Auto III

Akció játék
Grand Theft Auto III játék ingyenes letöltése

A GTA franchisetól megszokott nyílt világú akciójáték , ahol egy igazi gengszter bőrébe bújhatsz. A sorozat folyamán először mindezt 3D-ben!

Játék letöltés

A Grand Theft Auto sorozat játékai fiktív városokba kalauzolnak el, ahol a különböző bűnbandák uralják a várost. Nincs ez másképp a harmadik részben sem. Ezúttal Liberty City bűnös utcáit ismerheted meg, egy kisstílű bűnöző bőrébe bújva. A játék folyamán egyre jobban megszedheted magad, kapcsolatokat építhetsz a helyi alvilág nagykutyáival és egyre gyorsabb és jobb verdákkal szelheted át a város utcáit.

A megszokott nyílt világ sok órányi kalandot és izgalmat tartogat. Követheted a számos küldetésszál egyikét, különböző munkákat teljesítve. Vagy szabadon róhatod Liberty Cityt, hogy egyedül szállj szembe a rendőrséggel és dúld fel a várost.

A 2002-ben kijött játék az első 3D-s grafikával rendelkező darab, ami teljesen új mederbe terelte a sorozatot és megalapozta a később hatalmas népszerűségnek örvendő franchise útját.

A maga idejében remek grafika ma már kicsit darabosnak hathat, de a játékélményből semmit sem vesz el. A történetszálak tartalmasak, a különböző küldetések közötti átvezetők értelmet adnak az egésznek. A világ pedig sokkal élőbb és valódibb, mint bármelyik korábbi részben. Az utcákat élő, beszélgető civilek róják és a játékban rengeteg apró hangulati elem segít, hogy Liberty City minél valóságosabbnak tűnjön. Így a régebbi grafika ellenére is remek szórakozás lehet ez a játék!

Grand Theft Auto III letöltése ingyen - elérhető változatok


Notice: Undefined variable: aff in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 255

Notice: Undefined variable: download_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 259

Notice: Undefined variable: aff in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 261

Notice: Undefined variable: aff in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 269

Notice: Undefined variable: download_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 269
Letöltés Windows-ra
Letöltés Windows-ra
Notice: Undefined variable: game_link in /home/kertinfo/jatek-letoltes.hu/wp-content/themes/kombo/single.php on line 378