Garry’s Mod

Akció játék
Garry’s Mod játék ingyenes letöltése

Képzelj el egy játékot, ahol nincs történetszál, nincsenek küldetések, nincsenek karakterek. Kérdezd meg, hogy mi lehet jó egy ilyen játékban. Mi? Minden! A Garry’s Modban azt csinálsz majd, amit akarsz és remekül fogsz szórakozni.

Garry’s Mod adatlap

💼 Fejlesztő:Facepunch Studios
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2017-02-17
Játék letöltés

A Garry’s Mod egy teljesen új szintre emeli a sandbox játékokat. Itt tényleg azt csinálsz, amit akarsz. Egy üres pályán építhetsz járműveket, épületeket, kastélyokat vagy valamit, aminek még neve sincs. Rengeteg modell közül választhatsz, amiket felhasználhatsz.

Egyedül is hosszú órákig lehet szórakozni ezzel a játékkal, de a legjobb az egészben, hogy multiplayerben is játszhatod. Fedezd fel mások agyament kreálmányait, lődd ki a többieket egy medencébe, ami tele van gumikacsákkal és érezd jól magad. Ennyi a Garry’s Mod.

A játék szerves része a Steam Workshop, ahol más játékosok komplett pályákat, modokat, modelleket oszthatnak meg, amiket te is ki tudsz próbálni. Ez által sok valós játékmód is kialakult, amik tényleges játékmenettel rendelkeznek. Játszhatsz például terroristásat, ahol ki kell derítened, hogy egy kisvárosban ki lehet a terrorista. Vagy bújócskázhatsz egy speciális alakváltó módban, ahol olyan tárggyá változhatsz, amilyenné szeretnél.

A Garry’s Modban tényleg csak a te kreativitásod szabhat határt!

Garry’s Mod letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok