Fortnite játék ingyenes letöltése

Vesd bele magad a legnagyobb battle royale játék izgalmas világába! Harcolhatsz egyedül vagy a barátaiddal, a cél mindkét esetben a túlélés. Nem lesz azonban egyszerű dolgod, hiszen 99 másik játékossal kell megküzdened az első helyért. Gyűjtögess, építkezz, szerezz jobb fegyvereket, lopakodj, iktass ki másokat és legyél te az utolsó, aki életben marad!

Fortnite adatlap

💼 Fejlesztő:EpicGames
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2018-08-30
Játék letöltés

Az utóbbi évek egyik legnagyobb durranását a battle royale játékok jelentették. Ez a műfaj régóta jelen van a piacon, azonban mostanában a PUBG és a Fortnite Battle Royale játékoknak köszönhetően soha nem látott népszerűségnek
örvendhet. Utóbbi 2018 nyarán például több mint 125 millió játékossal rendelkezett.

A játék egy szigeten játszódik, ahol számos különböző területet fedezhetünk fel. Ide dobnak ki minket egy repülő buszból, 99 másik játékossal együtt. Kezdetben szinte semmilyen felszerelésünk nincs, így elsőként érdemes a pályán elszórt fegyverekből, tárgyakból és kincsesládákból zsákmányolni dolgokat. Miközben felfegyverkezünk, könnyedén összetalálkozhatunk más játékosokkal is. Ilyenkor harcolhatunk, elbújhatunk vagy elmenekülhetünk.

A Fortnite nagy újítása az építkezés. Csákányodat felhasználva lebonthatod a pálya elemeit, amikből nyersanyagokhoz juthatsz. Ezekből később falakat, rámpákat és csapdákat készíthetsz. Igazán egyedi játékmenetet eredményez, hogy az építményeket kifejezetten gyors tempóban húzhatod fel. Emiatt sokszor találkozhatsz olyan jelenetekkel, hogy egy tűzharc során az ellenfél sitty-sutty fedezéket épít magának. Kevésbé jellemző a nagyobb bázisok vagy várak építése, hiszen ez korántsem annyira effektív, mint a szituációhoz igazodó gyors barkácsolás.

Több játékmód érhető el. Játszhatsz egyedül is, de akár kettő vagy négy fős csapatokba is verődhettek a haverokkal vagy idegenekkel. A Fortnite Battle Royal az eredeti Fortnite: Save the World alapján készült, ami egy fizetős PvE játék. Ha tetszik a világ és a grafika, de nem vagy oda a battle royale játékokért vagy szívesebben harcolsz a számítógép által irányított ellenfelekkel, akkor érdemes lehet ezt a verziót is kipróbálnod.

Battle Royale változata a megjelenése után hatalmas sikert aratott és a mai napig egyedülálló népszerűségnek örvendhet. Ez nem csak a hatalmas játékosbázisból látszik jól, hanem abból is, hogy mekkora hype övezi. Olyan hírességek játszanak vele, mint Drake, Travis Scott vagy a Stranger Things-ből ismert Finn Wolfhard.

Jól mutatja a Fortnite népszerűségét, hogy alig pár hónappal a Battle Royale verzió megjelenése után sikerült megszorongatnia a nagy riválist, a PUBG-t. Ebben nagy szerepet játszott, hogy ez a játék teljesen ingyenesen játszható. A mókásabb rajzfilmszerű hangulat is szélesebb réteg számára lehet vonzó, mint a PUBG néha erőltetettnek ható komolysága.

A két játék fej-fej melletti küzdelmét mi sem bizonyítja jobban, mint a mindkét rajongói tábor számára megjelenő epikus relikviák. Ezekkel a tárgyakkal a való életben is kifejezheted szimpátiádat. Indulj a suliba Fortnite feliratos iskolatáskával, vásárolj mintás egérpadot, pénztárcát vagy ultramenő paracord karkötőt. A lootolható tárgyak repertoárja kimeríthetetlen!

Összességében egy kiválóan összerakott, nagyszerű játékélményt nyújtó cuccról van szó. Egyesíti magában a battle royale műfaj minden pozitívumát és az egésznek egy új csavart ad. Imádni való vizuális világgal rendelkezik. Rajzfilmszerű megjelenése nem csak hangulatosabbá teszi a játékot, de a lövöldözős játékok erőszakos élét is elveszi és a fiatalabb korosztály számára is élhetővé varázsolja azt. A Fortnite Battle Royale több száz órányi játék után is képes remek szórakozást biztosítani, hiszen folyamatosan újabb és újabb tartalmak jönnek ki.

Töltsd le te is ingyen és próbáld ki egyedül vagy akár a haverokkal!

Fortnite letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok