EVE Online játék ingyenes letöltése

Egy hatalmas univerzum, telis-tele kalandokkal, hatalmas űrhajókkal, profitot hajhászó mamut vállalatokkal, fejvadászokkal, bányászokkal és epikus űrcsatákkal. Ez az EVE Online, az egyik legnagyobb és legkiterjedtebb világgal rendelkező sci-fi multiplayer játék. Válaszd ki az első űrhajódat, kapcsold be a biztonsági öveket, és vesd bele magad ebbe az elképesztő univerzumba! Az EVE Online az egyik legkidolgozottabb multiplayer […]

EVE Online adatlap

💼 Fejlesztő:CCP Games
💿 Kategória:Játék, Multiplayer játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2021-07-16
Játék letöltés

Egy hatalmas univerzum, telis-tele kalandokkal, hatalmas űrhajókkal, profitot hajhászó mamut vállalatokkal, fejvadászokkal, bányászokkal és epikus űrcsatákkal. Ez az EVE Online, az egyik legnagyobb és legkiterjedtebb világgal rendelkező sci-fi multiplayer játék. Válaszd ki az első űrhajódat, kapcsold be a biztonsági öveket, és vesd bele magad ebbe az elképesztő univerzumba!

Az EVE Online az egyik legkidolgozottabb multiplayer játék, amivel valaha találkoztam. Hosszú évek után is képes új dolgokat mutatni, és újabb kalandokat nyújtani. Nem véletlen, hogy a játékosbázis egy része már több, mint 10 éve aktív. A soha nem látott méretű univerzum leginkább annak köszönhető, hogy itt egyedülálló módon az összes játékos egyetlen megosztott szerveren játszik. Így mindenki ugyanazt a dinamikusan változó, játékosok által kreált kalandot élheti át, mint a többiek.

Az, hogy hogyan játszod az EVE Online-t, csak rajtad múlik. Lehet belőled kíméletlen kalóz, körmönfont diplomata, karizmatikus cégvezető, békés bányász, vagy simlis kereskedő. A játékban egyedül is jól ellehetsz, de az igazi varázsát mégis a hatalmas és nagyon aktív közösség jelenti. Az univerzumot játékosok által vezetett óriás cégek és szövetségek tartják a kezükben, amik jelentős mértékben befolyásolják a világot.

Ez az izgalmas játék akár hosszú évekre való szórakozást rejt magában. Szóval ha készen állsz életed űrkalandjára, akkor ne habozz, és próbáld ki az EVE Online-t!

EVE Online letöltése ingyen - elérhető változatok

letöltés

Hasonló játékok