Drakensang Online

Akció játék
Drakensang Online játék ingyenes letöltése

Jó kis hack and slash RPG-akciójáték. Fedezd fel a végtelen labirintusokat, öld le a rengeteg szörnyet és tömd degeszre a pénzes erszényed.

Drakensang Online adatlap

💼 Fejlesztő:Bigpoint
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-07-08
Játék letöltés

A Drakensang egy ingyenesen elérhető online játék. Szállj szembe a sötétséggel és vedd fel a harcot a gonosz Balorral! Indulj azonnal, hogy a veszélyes területeken, amelyek alattomos szörnyekkel vannak tele Te is túl juss.

Dracania régen egy nagyon békés terület volt, de mára már egyáltalán nem az. Most a szenvedés az úr és rettegés és árnyék mindenütt. Az árnyékvilág gonoszságával szemben kell most felvenned a harcot. Összesen 4 karakterosztály közül tudsz választani. Lehetsz sárkányharcos, aki halálos fegyverek tömkelegét használja amellett, hogy brutális a közelharca. Választhatod a körmágus karaktert. Ha vonz a mágia, akkor ez a karakter lesz a legjobb választás. A körmágus a tudása segítségével győzi le ellenségét. Varázsol, manipulál, és ezzel tudja a megsemmisítéseket véghezvinni. A törpemester karakter egy kis zömök figura, akinek mindig van egy csomó jó ötlete és számtalan találmányt készít. Csövekből és csavarból is képes nagyot alakítani, olyan ágyút létrehozni, amely mindent lerombol. Kalandvadászként a természet fog támogatni a harcokban. Trükkel és ravaszsággal tudod majd az ellenségeidet legyőzni, ha ezt a karaktert választod.

Óriási területeken különleges veszélyek kíséretében folyik a nem mindennapi harc. Mindenhol különféle szörnyekkel kell megküzdeni, amelyek látványukban elég félelmetesek. Iszapos mocsár, kristálybarlang, erődök romjai, jeges hegyormok, kietlen tengerpartok várnak rád a játék során. Számtalan küldetés és feladat az, ami rád vár és a harcok a legedzettebbeket is próbára teszik. Készülj fel egy nagyon izgalmas és különleges játékra.

Drakensang Online letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok