Dota 2 játék ingyenes letöltése

A MOBA műfaj ősatyja és máig egyik legnépszerűbb darabja. Saját hősünket irányítva szállhatunk szembe az ellenfél csapatával, hogy leromboljuk a bázisukat.

Dota 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Valve
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-12-15
Játék letöltés

A Warcraft 3 közösség által létrehozott Defense of the Ancients című játékmódja volt az első Multiplayer Online Battle Arena, ahol a játékosok 5 fős csapatokban harcolhatnak egymás ellen, különböző hősöket irányítva.

A Valve 2013-ban adta ki különálló játékát, a Dota 2-t. Az eredeti játékélmény megmaradt, ám új köntösben és sokkal jobb játékegyensúllyal. A világ és a történet is nagyon sokat emelt át az eredeti DotA modból és sok hős régi ismerősként köszönhet vissza, ha ismered a Warcraft univerzumot.

A játék intenzív 5v5 meccsekből áll, ahol a cél az ellenfél Ancientjének lerombolása. A játék elején egy szabadon választott hőssel kezdesz, aki egyre több tapasztalatot és aranyat szerezve erősödik a játék folyamán.

A csapaton belül különböző szerepeket tölthetsz be, akár támogatóként szeretnéd győzelemre segíteni a csapattársaidat, akár carryként szeretnéd lehozni a meccset, megtalálod a neked való játékstílust.

Jelenleg 112 különböző hős közül választhatsz, mindegyik teljesen egyedi képességekkel és háttértörténettel rendelkezik. A MOBA játékok közül talán ezzel emelkedik ki leginkább a Dota 2, hogy a többi játék adott archetípusaival szemben itt teljesen váratlan hősökkel találkozhatsz. Bár ezáltal nehezebb belerázódni a játékba az elején, ám az első pár meccs után sokkal változatosabb és érdekesebb élményt nyújthat, mint bármelyik másik MOBA.

A Valve egyik legnagyobb volumenű játéka a Dota2. Teljesen ingyenesen letölthető, ám a játékon belül valódi pénzért is vehetsz különböző tárgyakat és kozmetikai elemeket. Az évente megrendezett világbajnokságuk pedig hatalmas előrelépés volt az eSport világában. Ha a világbajnokságig nem is jutsz el, a játék remek kompetitív élményt nyújt bármilyen szinten, de ugyanúgy kiváló egy kis hétvégi kikapcsolódásra is.

Dota 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok