Doom 3 játék ingyenes letöltése

Az FPS akciójátékok örök királya a Doom. 2004-ben megjelent harmadik része mai napig időszerű és fantasztikus játék. Ha még nem játszottál vele, akkor feltétlen töltsd le!

Doom 3 adatlap

💼 Fejlesztő:ID Software
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2016-04-04
Játék letöltés

A játék 2145-ben kezdődik a Mars egyik kutatóbázisán az UAC-on. Frissen megérkezett tengerészgyalogosként feladatod, hogy megkeresn egy eltűnt professzort. Megindul a kutatás, de egyik pillanatról a másikra borzalmas lények lepik el a Marsot és az emberek többsége hirtelen zombivá változik. Rémült sikolyok, a fények kihunynak, és a borzalom megkezdődik… egymagad kell, hogy szembenézz a hatalmas ellenséges haddal.

A játékban felbukkanó démonok némelyike észveszejtően gusztustalan. A mancubus egy rozmárra hasonlít leginkább, amelynek karjaira rakétavetőket szereltek. A cherub egy brutális kisgyerek kinézetű lény, amelynek azonban deréktól lefelé már rovar kinézete van. A cacodemonok pedig leginkább egy dühős és folyamatosan lebegő agyra emlékeztetnek. A játék során ránk fognak még támadni az impek akik tűzgolyókkal üldöznek és a revenantok majd a hellknightok is akik energiagolyókkal bombáznak. A mi fegyverzetünk között pisztoly, puska, géppisztoly, géppuska, gránát, rakétavető, plazmavető és láncfűrész is megtalálható. A BFG 9000 is a mi fegyvertárunkban lesz, amely a Doom 3 különleges és legerősebb fegyvere. Pályák szempontjából általában a már megszokott szűk folyosókkal számolhatunk. A hipermodern bázison nincsen túl sok fény, így leginkább a zseblámpánkat használva tudjuk a helyszíneket bejárni.

A játék többjátékos módot is kínál. A négyféle játékmód: Deathmatch, Team Deathmatch, Last Man, Tourney. A helyszínek általában szűk folyosók, így taktikázásra nem sok esélyünk van. Néha eljutunk egy-egy szobához, de ott csak dobozokat és pár vérnyomot találunk. A játékot érdemes éjszaka játszani fejhallgatóval, hiszen így garantált a teljes élvezet. A látvány elemek és a hangok tényleg horror hangulatot varázsolnak elénk, amely garantálni fogja a teljes rémületet mindenki számára.

Doom 3 a telefonodon is fut

Ha bivalyerős, nagy képernyős android mobilod (vagy tableted) van, akkor letöltheted arra az eszközre is a Doom 3-at. Sajnálatos módon kemény suskát kell kicsapnod az asztalra érte – de mindenképpen megéri, nagyon pöpec játék.

 

Doom 3 letöltése ingyen - elérhető változatok

Hasonló játékok