Diablo 2 játék ingyenes letöltése

Minden hack and slash akciójátékok öregapja. Diablo 2 tökéletesen ingyenesen letölthető innen.

Diablo 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Blizzard
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-06-16
Játék letöltés

Utólag visszatekintve valami képtelenül sok időt öltem bele a világ legjobb Diablójába. Régi de mégis örök akciójáték egy műfajt teremtett (jó, az első rész teremtett műfajt, de ez volt az igazi siker). Végy egy bátor kalandort, akinek eltökélt szándéka, hogy egyszem magában lehenteli az egész poklot és minden csatósával egyetemben. Úgy végtelenmillióan vannak. Szóval csak akkor töltsd le a Diablo 2-t, ha legalább egymilliónyi ellőhető kattintás van az ujjadban – mert lesz itt hentelés.

Szóval ez a csodás akció rpg végtelen időmennyiséget kiszittyózni az arra hajlamos fiúkákból. A „csak még egy szörny / pálya / tárgytalálás” mentalitás hamar elkapja az embert és azon kapja magát szegény játékos, hogy már megint hajnal négyig gründolt a pokol bugyraiban +1 erőt adó gatyáért kajtatva.

Játék legizgalmasabb része nem is a szörnyölés, meg a fődémonok lehentelése és a „történet” végigtolása, hanem a lootolás. Megállás nélküli kutakodás a jobbnál-jobb, ritkábbnál-ritkább tárgyakért, amivel aztán egy parányival hatékonyabban túrhatjuk tovább a labirintusokat. Két epic tárgy közt pedig egész szórakoztató a szörny gyilkolászás is. A Kombo oldal sajnos csak a Diablo 2 demo letöltését tudja nektek biztosítani, a teljes verzióhoz ki kell nyitni a pénztárcát, vagy internetkalózkodásra kell adni a fejed 🙂

Zárószóként megemlíteném, hogy a lelkes játékosok készítettek magyarítást a Diablo 2 szövegeihez is, ezt innen letölthetitek: http://magyaritasok.hu/magyaritasok/diablo-2/1882. Minőségéért nem kezeskedek, én jobban kamázom az englis géminget, de állítólag jó.

 

Diablo 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok