Counter Strike

Akció játék
Counter Strike játék ingyenes letöltése

A klasszikus Counter Strike 1.6. -os verzióját töltheted le, nem kell hozzá Steam vagy egyéb ökörségek. Leszeded és már indulhat is az eredeti CS élmény.

Counter Strike adatlap

💼 Fejlesztő:Valve
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-07-13
Játék letöltés

Sokak számára igazi átok volt, amikor 2004-ben lelőtte a fejlesztő az 1.6. -os CS támogatását és csak a CS: Source (később a CS: GO) játékokat támogatták. Azonban hiába minden erőfeszítés, a lelkes játékosok ragaszkodnak az eredeti verzióhoz, olyannyira, hogy bő tíz év után is javában pörögnek a nem hivatalos szerverek és számtalan pénzdíjas versenyt is ezen a verzión rendeznek.

Elképzelhető, hogy valaki egy barlangban töltötte az elmúlt évtizedeket (vagy még túl pöttöm volt, hogy Counter Strike-ozzon), így kénytelen-kelletlen ejtek pár szót, hogy mi a túró is a játék.

A Counter Strike egy csapatalapú FPS játék, ahol szénné kell lőni a sok mocsokos ellenfelet. Vagy különféle feladatokat teljesíteni. Ezzel jól megmagyaráztam mi? 🙂 Szóval a játék igazi különlegességét az adja, hogy a fejlesztők igyekeztek a lehető legrealisztikusabban lemodellezni a való világban is használatos fegyvereket. És ez elég jól sikerült. A valósághűség más dolgokban is visszaköszön – egy-két találat és már meg is haltál. Semmi elsősegélycsomag, meg automatikus gyógyulás.

A játékot két csapat, a terroristák és a terroristaelhárítók vívják; kb. 5-10 perces fordulók sorozata alkotja a játékmenetet. Két forduló közt lehetőség van fegyvereket, páncélt, gránétokat stb. vásárolni. Tízféle játékmód közül lehet választani, minden játékmód eltérő stratégiát igényel.

Counter Strike letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok