Call of Duty 2

Akció játék
Call of Duty 2 játék ingyenes letöltése

A legendás Call of Duty sorozat második darabja. Hihetetlenül izgalmas, fps akciójáték, ahol egy percnyi megállás sincs. COD 2 - éld át a Második Világháború izgalmát 4 katona szemszögéből.

Call of Duty 2 adatlap

💼 Fejlesztő:Activision
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-03-05
Játék letöltés

Játékmenet

Ha letöltöd a játékot, akkor egyből láthatod, a Call of Duty 2 a jól ismert fps – vagyis belső nézetes akciójátékok menetét követi: különféle fegyverrel a kézben kell szétlőni a sok mocskos rohadékot. A harcmezőn egyszerre két különböző fegyvert vihetsz magaddal, mellettük csak a zsebedben lapuló gránátokra és füstgránátokra számíthatsz. Küldetések során szét kell robbantanod mindenféle dolgokat, többnyire ágyúkat, meg légvédelmi ütegeket meg hasonló katonai objektumokat.

Call of Duty 2: a sztori

A játékot három frakció négy katonájának a történetét mutatja be, a nézőpontokat a játék előrehaladtával folyamatosan váltakozva élheted át. Szovjet, Amerikai és Brit hadsereg egy-egy katonájaként harcolva küzdheted végig a Második Világháború izgalmas és fordulatos momentumait. Szerintem a CoD 2 mindig is ebben volt a legerősebb.

Pro és Kontra

A Call of Duty 2 legnagyobb erénye a hihetetlen atmoszféra és a magával ragadó hangulat – még a kissé ósdinak számító grafikája ellenére is rögtön képes magába szippantani. A legnagyobb gyenge pontja a játéknak a kissé sutácska AI – úgy érezni mintha agyatlan fabábúkkal lennél körülvéve, a karakterek nem mindig reagálnak a történtekre, megakadnak egy kőben stb.

Call of Duty 2 letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok