Black Mesa

Akció játék
Black Mesa játék ingyenes letöltése

Black Mesa a 1998-ban megjelent, elsöprő sikerű Half Life 2012-ben rajongók által elkészített felújítása. Pörgős, izgalmas fps akciójáték, egy elszabadult kísérletet követő káoszban kell helytállnod.

Black Mesa adatlap

💼 Fejlesztő:Crowbar Collective
💿 Kategória:Játék, Akció játék
🕹️ Platform:Windows
🕑 Feltöltve:2015-03-05
Játék letöltés

Egy klasszikus újratöltve

Minden idők talán legnépszerűbb játéka, a lassan húsz éves születésnapját ünneplő Half Life lelkes rajongók évek kemény munkájával a nulláról újraírták. Természetesen a kor követelményeinek megfelelően.

Visszatérés a Black Mesa -ba

A játék során újraélhetjük a klasszikus fps akciójátékot: Gordon Freeman elméleti fizikus bőrébe bújva vehetünk részt egy kísérleteben, amikor … minden balul üt ki. A váratlanul megnyitott térkapunak köszönhetően elszabadul a pokol, egy idegen világ lényei özönlenek be. És ha ez még nem lenne elég, rövidesen megjelenik a bázison egy elit alakulat, akiknek csak egy céljuk van: kiirtani mindenkit aki él.

Teljesen felújítva

A készítők nem szórakoztak, az összes grafikai elem újrarajzolva, a hangok felújítva és még teljesen új zenéket is kapott a játék. Azt kell mondani, hogy a világ legjobb játéka, még mindig a világ legjobb játéka – még akkor is ha teljesen felújították.

Black Mesa letöltése ingyen - elérhető változatok

Letöltés Windows-ra

Hasonló játékok